ФОП «Білокінь В.П.», буде  проводити обробіток  полів на посівах пшениці та сої

Дата: 23.06.2021 09:19
Кількість переглядів: 1247

#ЕкологіяМачухівськоїОТГ_ІНФОРМУЄ

Шановні жителі  Мачухівської ОТГ!

 

Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради інформує,

з 23.06.2021 по 01.07.2021  року до 7.00 ранку та після 22.00  години при швидкості вітру до 4 м/с  (в межах населеного пункту) та за межами населеного пункту в ранкові (до 10.00) і вечірні після (18-22) години, Фото без опису, які знаходяться  за межами та в межах населеного пункту Мачухи. На посіви пшениці і сої будуть вноситися фунгіциди, гербіциди, пестициди та комплексні мінеральні добрива:

 

  1. Ципроконазол – пестицид, системний фунгіцид з класу тріазолів з захисною і лікувальною дією. Високотоксичний  для водорослей.

      Безпечний для птахів. Середньотоксичний  для тварин і риби. Практично безпечний для земляних червів. Препарат відноситься до 2 і 3 класу безпеки для людини і 3 класу безпечності для бджіл.

  1. Пропіконазол має широкий спектр фунгіцидної дії. Використовується методом обприскування в якості системного фунгіциду з широким спектром дії на посівах зернових (пшениця, жито, ячмінь, овес).

Надає сильну лікувальну дію. На зернових, як правило, достатньо однієї обробки. Препарати на основі пропіконазолу відносяться до 2 і 3 класів небезпеки для людини і 3 класу небезпеки для бджіл.

  1. Ізопропіламінова сіль - системний гербіцид суцільної дії. Діюча речовина є інгібітором ферментативної системи. Не накопичується в об’єктах навколишнього середовища; практично не токсичний для теплокровних тварин та безпечний для навколишнього середовища. Препарати на основі ізопропіламінної солі відносяться до 3 класу небезпеки для людини і 3 класу небезпеки для бджіл.
  2. Високоефективне комплексне мінеральне добриво Бор+NPK - використовується для озимої пшениці, забезпечує рослини в збалансованому підживленні, позитивно впливає на дозрівання плодів, підвищуючи засухостійкість.

Райони обробіток:

За межами населеного пункту Мачухи, поля з посівами пшениці прилеглі до району урочища «Кисла Балка», орієнтовною площею - 12.00 га.

За межами населеного пункту Мачухи, поля з посівами пшениці прилеглі до району  «Смажина», орієнтовною площею - 23.00 га.

За межами населеного пункту Мачухи, поля з посівами пшениці між вулицями Шевченка та Молодіжна, орієнтовною площею - 7.00 га.

Село Мачухи, поля з посівами сої прилеглі до вулиці Лесі Українки, орієнтовною площею - 1.00 га.

Село Мачухи, район «Ворочківка» поля з  посівами сої за другим Ворочківським ставком, орієнтовною площею – 0,7 га.

В межах населеного пункту Мачухи, поля з  посівами сої між вулицями Замкова та Польова, орієнтовною площею - 1.00 га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень