Шановні жителі населених пунктів Мачухівської сільської ради!  У зв’язку з потеплінням на вулиці незабаром почнуться  роботи по прибиранню своїх прибудинкових територій та домогосподарств.

Дата: 04.03.2021 16:17
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Виконком сільської ради просить Вас не забувати прибирати прилеглі території до Ваших домоволодінь, не створювати несанкціоновані сміттєзвалища на землях загального користування, та кладовищах, викидати сміття в спеціальні баки.  

Бережіть красу наших сіл! Пам'ятайте – чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! Мабуть, погодитесь, що завжди приємно крокувати чистими, доглянутими вулицями рідного села. І настільки ж неприємно, коли око дратують купи сміття, зваленого гілля, піску, каміння, глини висипаних під дворами.

Давня українська мудрість гласить: «Доброго господаря з порогу видно». Тож давайте дбати про власний авторитет, про право називатися «дбайливим господарем».

Давайте кожен почне з себе, з власного двору! Для початку приберемо на своїх подвір’ях та прибудинкових територіях. Тільки всі разом ми зможемо зробити наші села кращими.

 

 

Дякуємо за розуміння та підтримку !

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень