ДТЕК Нафтогаз — надійний партнер Мачухівської громади

Дата: 25.02.2021 11:16
Кількість переглядів: 1989

Завдяки газовидобувникам у Мачухівській ОТГ відремонтували головні дороги, удосконалили соціальну інфраструктуру, комунальну сферу та благоустрій. Участь у конкурсі мініґрантів «Громада своїми руками» дозволила реалізувати чотири масштабних проєкти для комфортного проживання у селах.

Мачухівська ОТГ співпрацює з ДТЕК Нафтогаз понад шість років. У 2020–му компанія сплатила до бюджету громади 6,4 млн грн. Завдяки рентним надходженням у селах розвивається соціальна інфраструктура та покращується благоустрій. Також партнери спільно реалізують різноманітні соціальні проєкти.

За словами голови Мачухівської ОТГ Валерія Білоконя, газовидобувники оперативно допомагають розв'язувати нагальні проблеми.

— Торік ми нарешті відремонтували головні дороги у Кованчику та Миколаївці. Також капітально відремонтували покрівлю дошкільного підрозділу Калашниківського НВК. Усе це вдалося завдяки компанії ДТЕК Нафтогаз, — розповідає Валерій Білокінь.

За партнерської підтримки удосконалюють і комунальну сферу. За роки співпраці газовидобувники забезпечили КП «Дружба» Мачухівської громади усією необхідною технікою. Останнє придбання — потужний самоскид для перевезення сипких матеріалів, вивезення гілок і листя.

Також газовидобувники виділили кошти на встановлення індивідуальних сміттєвих баків у Мачухах і Федіївці.

— Отримали 400 індивідуальних сміттєвих баків. Мешканці укладатимуть договори та користуватимуться ними. Усі задоволені. Вже надходять прохання встановити такі ж в інших селах, — говорить в. о. директора КП «Дружба» Віталій Турченко.

Торік у Мачухівській громаді вперше пройшов конкурс мініґрантів «Громада своїми руками». ДТЕК підтримав ідеї активних жителів і сприяв реалізації чотирьох масштабних проєктів.

У Кованчику завдяки партнерам з'явився «Парк фізичного здоров’я». Волонтери облаштували зони відпочинку з європарканом, квітниками та зручними лавками. Також встановили кілька гойдалок і тренажери.

Проєкт «Клас під відкритим небом» реалізували у Мачухах. ДТЕК Нафтогаз забезпечив необхідне обладнання: мультимедійну дошку, портативний електронний мікроскоп, анемометр, мольберти й планшети для малювання і гурткової роботи.

Завдяки ініціативі «Імідж села» у Миколаївці з’явилися зупинка та дорожній знак. Проєкт «Майданчик дитячої мрії» реалізували на території Калашниківського дитячого садка. Ініціативна група встановила гойдалки-пружинки, будиночки, рахівниці, гірку, спортивні мішені та дошки для малювання.

Співпраця ДТЕК Нафтогаз і Мачухівської громади — приклад успішного партнерства бізнесу та влади. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень