ДТЕК інвестує у розвиток громад: розпочато конкурс мінігрантів «Громада своїми руками»

Дата: 22.09.2020 16:51
Кількість переглядів: 543

 

Конкурс мінігрантів «Громада своїми руками» традиційно проходить за фінансової підтримки компанії ДТЕК.

Метою конкурсу «Громада своїми руками» є активізація місцевого населення для покращення соціальної інфраструктури. Мешканці можуть подати заявки на реалізацію проєктів для благоустрою громад, після чого  конкурсна комісія визначить проєкти-переможці, яким буде надано фінансування. Сума одного ґранту може сягати 85 тис. грн

Цього року участь у конкурсі беруть мешканці Мачухівської ОТГ – територія діяльності ДТЕК Нафтогаз.

Керівник відділу комунікацій ДТЕК Нафтогаз Олександр Шевельов підкреслив: «Вже багато років компанія ДТЕК Нафтогаз є надійним партнером місцевих громад. Цього року ми вирішили розширити шляхи співпраці та ініціювали проведення конкурсу «Громада своїми руками» на територіях нашої діяльності. Це допоможе підвищити рівень благоустрою громад та втілити в життя багато важливих соціальних проєктів».

 

ДТЕК як соціально-відповідальний бізнес, зацікавлений у сталому розвитку територій, підтримує проєкти, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності регіонів, підвищення якості життя в містах і населених пунктах.

«ДТЕК системно розвиває проект «Громада своїми руками», адже це сприяє досягненню Цілей сталого розвитку ООН та відповідає принципам  ESG, якими керується компанія, реалізуючи власну стратегію розвитку. Ми активно підтримуємо підприємницькі та соціальні ініціативи на місцях, інвестуємо в програми соціального партнерства, створюємо можливості для навчання та розвитку талановитої молоді, демонструючи на власному досвіді, що український бізнес може бути соціально-відповідальним», – зазначила Тетяна Оверіна, директорка з регіональної політики ДТЕК Енерго.

Так, «Громада своїми руками» проводиться за підтримки компанії ДТЕК вже у 8-й раз. За 2013-2019 роки в результаті конкурсу фінансування отримали понад 1500 проєктів. 

 Довідка 

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

ДТЕК Нафтогаз – найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. У 2019 р. видобуто 1,66 млрд куб. м природного газу, що є історичним рекордом серед приватних газовидобувних компаній у галузі. З 2013 р. ДТЕК Нафтогаз збільшив видобуток газу більш ніж у 3 рази, продемонструвавши стрімку динаміку розвитку у газовидобувному секторі країни.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень