Необхідність косіння заростей бур'янів.

Дата: 09.07.2020 11:00
Кількість переглядів: 1335

 

#ЕкологіяМачухівськоїОТГ_ІНФОРМУЄ

 

         Зі встановленням теплої погоди в період з весни і до осені, особливо в жаркі літні місяці, стають затребуваними такі види робіт, як скошування бур'яну, скошування трави і очерету. Фото без опису викликана також і небезпечним поширенням кліща. Боротьба з бур'янами багато в чому зменшує ризик підчепити цього небезпечного паразита. Крім того, у високій траві можна не відразу  помітити небезпечних плазунів, особливо агресивних в жарку погоду.  Своєчасно проведене скошування ушляхетнює територію, дозволяє надати вулицям та прилеглим до будинків територіям охайнішого вигляду, служить додатковою мірою небезпеки та сприяє збереженню і профілактиці здоров'я громадян.

         Як вчить нас досвід попередніх аномально жарких років, косіння бур'яну і трави значною мірою знижує ризик виникнення пожеж в місцях заростей.

Мачухівська сільська рада наполегливо рекомендує дотримуватися вимог щодо впорядкування прибудинкових територій, територій підприємств, установ та організацій, а саме забезпечення постійного прибирання сміття, побутових відходів та бруду, також регулярне знищення бур’янів, скошування трави заввишки більше ніж 10 см., видалення сухостійних дерев та чагарників,  видалення сухого та пошкодженого гілля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень