Проекти регуляторних актів №2207202001 «Про затвердження «Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих заходів на строк проведення таких заходів у Мачухівській сільській раді»»

Кількість переглядів: 262
Скликання: 7 скликання
Сесія: 31 сесія
Тип документу: Проекти регуляторних актів
Дата: 22.07.2020
Номер документу: 2207202001
Назва документу: Про затвердження «Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих заходів на строк проведення таких заходів у Мачухівській сільській раді»
Прикріплені файли:
  1. ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення сільської ради «Про затвердження «Порядку розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах Мачухівської сільської ради» (0.04 МБ)
  2. ПОРЯДОК розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах Мачухівської сільської ради (0.11 МБ)
  3. Про затвердження «Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих заходів на строк проведення таких заходів у Мачухівській сільській раді» (0.05 МБ)
  4. Аналіз регулярного впливу проекту рішення Мачухівської сільської ради Полтавського району Полтавської області «Про затвердження «Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих заходів на строк проведення таких (0.14 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень